Pikniki, praznovanja, teambuilding

Pikniki, praznovanja, teambuilding

Piknik

zabava • druženje

Na top lokaciji, neposredno ob Bistriškem potoku, omogočamo izvedbo piknika za največ 60 ljudi.

Izognite se vsem težavam in delu, ki ga prinese gostitev piknika v domačem okolju in raje presenetite svoje bližnje z prijetnim druženjem v idiličnem okolju v objemu Bistriškega Vintgarja!

Najem Piknik placa zajema postavitev in pripravo miz ter stolov za izbrano število oseb, izposojo pribora ter ostalih kuhinjskih pripomočkov, dovoljenje za postavitev lastnega žara ali možnost izposoje našega ter morebitno pomoč našega osebja. Hrano in pijačo prinesete v lastni režiji, po želji pa lahko pijačo naročate tudi v našem Vintgar Baru ali pa piknik v celoti gostimo mi.

Praznovanja

zabava • druženje

Ker so praznovanja za gostitelje še bolj naporna, omogočamo v Centru Vintgar tudi izvedbo raznih praznovanj za največ 60 oseb – od rojstnih dnevov in obletnic do poslovnih praznovanj.

Praznovanje v Centru Vintgar predstavlja za vas najmanj stresa in dela, saj naše osebje v celoti zasnuje praznovanje glede na vaše želje, dekorira (zunanji ali notranji) prostor ter gosti in (po želji) animira goste. Možen je tudi najem pravih konjičkov ali napihljivih igral, ki popestrijo otroški rojstni dan.

Omogočamo tudi tako imenovan Teniški rojstni dan, ki zraven zgoraj omenjega vključuje tudi teniški program z (možnimi) animacijami in vodstvom. Slednje je primerno predvsem za otroška praznovanja, saj lahko v tem primeru starši brezkrbno prepustite otroke nam. V kolikor kdo od povabljencev ne igra tenisa ali se ga ne želi učiti, je tudi zanj poskbljeno.

Teambuilding

zabava • druženje

Želite organizirati teambuilding za vaše zaposlene, športno ekipo ali podobno, a vam je zmanjkalo idej kje in kaj početi? V Centru Vintgar imamo idej na pretek, piknik plac pa je možno izkoristiti tudi za teambuildinge.

Najem Piknik placa za teambuilding v osnovi zajema postavitev in pripravo miz ter stolov za izbrano število oseb, pogostitev ter organizacijo in vodenje raznih zabavnih aktivnosti za krepljenje timskega duha.

Teambuilding lahko v primeru slabega vremena prestavimo v teniško dvorano.

Lepote narave

Zabavajte se v neokrnjeni naravi.

Aktivno

Praznujte in družite se aktivno.

Brez stresa

Izognite se stresu organizacije.

Različna druženja

Primerno za različne priložnosti.

Do 60 oseb

Primerno za druženja do 60 oseb.

Zabava za ljubitelje narave

in dovolj pametne, ki raje prepustijo delo drugim

Izognite se stresu, ki ga prinese organizacija raznih druženj, praznovanj in teambuildingov in raje prepustite slednje nam.

Rezerviraj plac Rezerviraj plac Rezerviraj plac Rezerviraj plac

Najpogostejša vprašanja

Kako poteka rezervacija prostorov za druženje?

Rezervacija prostorov za druženje poteka tako, da nas kontaktirate na telefonsko številko +386 59 732 451 ali nam pišete na info@centervintgar.si.

Kako poteka plačilo rezervacije prostorov za druženje?

Plačilo rezervacije prostorov za druženje se izvede na licu mesta v recepciji.

Kaj vse vključuje rezervacija?

Kaj vse vključuje rezervacija je popolnoma odvisno od dogovora. Nekateri namreč rezervirajo samo prostor, drugi tudi pripomočke kot so na primer miza in stoli, spet tretji želijo, da celotno organizacijo prevzamemo mi, kar vključuje tudi hrano, pijačo, animatorje ipd.

Je možno najeti tudi animatorje za npr. praznovanje otroškega rojstnega dneva?

Seveda, možno je najeti tudi animatorje.

Največ koliko oseb lahko povabim?

Maksimalno 60 oseb.

Kaj se zgodi v primeru slabega vremena?

V primeru slabega vremena lahko postavimo šotor, praznovanje deloma prestavimo v Bar Vintgar ali pa prestavimo celotno praznovanje na drug datum.

Koliko dni prej lahko odpovem rezervacijo?

Rezervacijo prostorov za druženje je možno preklicati kadarkoli, vendar povrnemo denar le v primeru preklica rezervacije 5 delovnih dni pred druženjem.

Se v primeru odpovedi rezervacije povrne denar?

Če je bila rezervacija preklicana 5 delovnih dni pred druženjem, vam v celoti povrnemo denar.

 
Rezerviraj igrišče