Prijave za počitniško varstvo so odprte. Oddajte prijavo →

Praznovanja • teambuildingi

Prostor za druženje

Na idilični lokaciji ob Bistriškem potoku lahko organiziramo razna praznovanja za do 60 oseb. Ponujamo postavitev miz, izposojo opreme in možnost uporabe žara, hrano in pijačo pa prinesete sami ali naročite pri nas.

Zraven najema prostora je možno zakupiti tudi dekoracijo, catering in animacije. Za otroke lahko organiziramo tudi posebne programe, kot je Teniški rojstni dan.

Najem prostora za druženje v Centru Vintgar pa je primerno tudi za teambuilding dogodke. Pomagamo vam lahko tudi ob organizaciji teambuildinga in pripravi aktivnosti. Ob slabem vremenu lahko aktivnosti preselimo v teniško dvorano.

V naravi

Zabavajte se v neokrnjeni naravi

Aktivno

Praznujte in družite se aktivno

Brez stresa

Izognite se stresu organizacije

Praznovanja

Primerno za različne priložnosti

Do 60 oseb

Idealno za druženja skupin do 60 ljudi

Zabava za ljubitelje narave

Izognite se stresu, ki ga prinese organizacija raznih druženj, praznovanj in teambuildingov in raje prepustite slednje nam.

Najpogostejša vprašanja

Rezervacija prostorov za druženje poteka tako, da nas kontaktirate na telefonsko številko +386 59 732 451 ali nam pišete na info@centervintgar.si.

Plačilo rezervacije prostorov za druženje se izvede na licu mesta v recepciji.

Kaj vse vključuje rezervacija je popolnoma odvisno od dogovora. Nekateri namreč rezervirajo samo prostor, drugi tudi pripomočke kot so na primer miza in stoli, spet tretji želijo, da celotno organizacijo prevzamemo mi, kar vključuje tudi hrano, pijačo, animatorje ipd.

Seveda, ob predhodnem dogovoru je možno najeti tudi animatorje.

Maksimalno 60 oseb.

V primeru slabega vremena lahko postavimo šotor, praznovanje deloma prestavimo v Bar Vintgar ali pa prestavimo celotno praznovanje na drug datum.

Rezervacijo prostorov za druženje je možno preklicati kadarkoli, vendar povrnemo denar le v primeru preklica rezervacije 5 delovnih dni pred druženjem.

Če je bila rezervacija preklicana 5 delovnih dni pred druženjem, vam v celoti povrnemo denar.